facebook

В Івано-Франківську відбувся турнір зі спортивної гімнастики (ФОТО)

В Івано-Франківську відбувся десятий турнір на призи заслуженого майстра спорту України Дарії Згоби. Змагання провели у залі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 1.

Як повідомила Суспільному Карпати організаторка заходу Дарія Згоба, участь у цьогорічному турнірі беруть понад 120 дітей з Івано-Франківської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву та дитячо-юнацької спортивної школи міста Коломия, передає Фіртка.

“У нас змагалися діти з наймолодших розрядів. Я розвиваю цю ланку, тому що це є масовість, залучення великої кількості маленьких дітей до гімнастики. Це – наша основа”, – каже Дарія Згоба.



Розпочалися змагання з показових виступів спортсменів.

Юні гімнасти два дні змагалися у різних дисциплінах. Дівчата – у чотирьох видах: стрибок, бруси, колода та вільні вправи. Хлопці змагалися у шести дисциплінах: стрибок, перекладина, паралельні бруси, кінь-махи, бруси та вільні вправи.

Переможці отримали медалі, а всі учасники – пам’ятні призи.

Довідково: Дарія Згоба – заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики; член Національної збірної команди України зі спортивної гімнастики 2003-2010 років; фіналістка XXIX Олімпійських ігор у вправах на брусах (Китай, м. Пекін), чемпіонка Європи.

Читайте також:  Завтра в Франківську відбудуться козацькі забави

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.