facebook

Вслід за McDonald’s в Івано-Франківську може відкритись KFC (відео)

Популярна мережа ресторанів швидкого харчування KFC розглядає можливість відкриття закладу в Івано-Франківську.

Про це в мережі розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пишуть Версії.

Очільник міста відзначив, що початок роботи McDonald’s це не єдине відкриття популярних закладів. Тож закликав франківців не робити скупчення в чергах до закладу та не забувати про карантинні обмеження, щоб знову не опинитися в «червоній» зоні.

«Я дуже прошу, бо ми чомусь починаємо забувати, що в місті досі продовжується карантин. Все-таки, «жовта» зона – це не є зняття карантинних вимог і ми повинні бути обачні для того, щоб не потрапити в «червону» карантинну зону. Те, що відбувалося, на приклад, минулих вихідних в місті, те, що відбувалося біля відкритого МакДональдсу – це не засвідчує, що ми є європейська нація.

Все-таки, навіть якщо є відкриття такого закладу відомого – це не означає, що треба в перший чи другий день летіти і створювати великі скупчення людей. Відповідно не дотримуватися карантинних вимог. Зрозуміло, що це не акція і не захід, який організовувала міська влада, але я закликаю дотримуватися карантинних вимог, щоб ми не повернулися після Великодніх свят одразу в «червону» зону», – застеріг мер.

Також він заявив, що популярна мережа ресторанів швидкого харчування KFC розглядає можливість відкриття закладу в Івано-Франківську.

«Це не перше відкриття, яке буде в місті Івано-Франківську. На приклад, представництво KFC теж цікавиться, щоб відкрити в Івано-Франківську свій заклад. Але це не означає, що треба робити колосальні черги. Ми вітаємо, бо це робочі місця.

Наприклад, в МакДональдс – більше ста робочих місць, але не забуваймо, що є карантин, є обмеження. Тому прошу відтермінувати ваш похід в той чи інших заклад, якщо ви знаєте, що там може бути велике скупчення людей», – додав Руслан Марцінків.

Читайте також:  В Івано-Франківську аферист "кидає" підприємців на гроші

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.