facebook

Пентагон підтвердив справжність відео із НЛО, знятого ВМС США

Міністерство оборони США підтвердило справжність відео із Невідомим літаючим об’єктом, який зняли члени екіпажу есмінця ВМС США USS Russell
Про це повідомляє CNN.


У Пентагоні підтвердили, що зняті у 2019 році фото та відео з НЛО – справжні. Вони були зроблені членами екіпажу есмінця ВМС США USS Russell.

На одному з відео, яке опублікував режисер-документаліст Джеремі Корбелл, видно як небом рухається об’єкт трикутної форми.

Представниця Пентагону Сюзан Гоф підтвердила, що цей відеозапис у 2019 році зробили представники ВМС США та додала, що вони сфотографували ще три НЛО – у формі кулі, жолудя та металевого аеростата.

“Для забезпечення безпеки операцій та уникнення розголошення інформації, яка може бути корисною потенційним супротивникам, Міністерство оборони публічно не обговорює деталі спостережень або експертиз повідомлень про вторгнення на наші полігони або у визначений повітряний простір, включаючи ті вторгнення, які позначені як НЛО”, – пояснила Гоф.

У грудні 2020 року стало відомо, що Федеральні агенції США опублікують звіт про контакти з НЛО в 2021 році, який включатиме дані про всі нерозпізнані об’єкти в американському повітряному просторі.

Читайте також:  Фільм про кримських татар отримав нагороду в США

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.