facebook

Нардеп Ілля Кива може стати кандидатом наук з державного управління

Народний депутат України від “Опозиційної платформи — За життя” (ОПЗЖ) Ілля Кива незабаром може захистити наукову дисертацію.
Про це повідомляють Букви.



22 березня 2021 року на сайті Міністерства освіти та науки України традиційно було оприлюднено повідомлення про захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук.

З 2019 року в таких оголошеннях публікують перелік осіб, чиї дисертації було прийнято до захисту Міністерством освіті та науки. Серед сотень українських науковців, що подали свої роботи, з’явився й нардеп Ілля Кива.

Кива має захистити дисертацію на тему “Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)”.

В разі успішного захисту Кива стане кандидатом наук з державного управління.

Науковим керівником роботи став доктор наук з державного управління, професор, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації “Центр досліджень проблем публічного управління” Володимир Гурковський.

Офіційними опонентами Іллі Киви стали Аліна Помаза-Пономаренко, докторка наук з державного управління, старша дослідниця, начальниця наукового відділу проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України ДСНС України, а також Ірина Жукова, кандидатка наук з державного управління, доцентка, заступниця директора з навчально-виховної роботи Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Державного закладу вищої освіти “Університет менеджменту освіти”.

Читайте також:  Пострадянські країни відмовляються від «георгіївської стрічки»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.