facebook

Меладзе показав дочку від фіналістки конкурсу «Міс Україна»

Нинішній чоловік співачки і уродженки України Віри Брежнєвої композитор Костянтин Меладзе 2 березня в Instagram привітав свою дочку від першого шлюбу з днем ​​народження
«З Днем Народження, Лія! 17 », – підписав спільний знімок Меладзе.


https://www.instagram.com/p/CL4QJBJL0d1/?utm_source=ig_embed

Лія – середня дочка композитора від першого шлюбу, а всього в союзі з «Міс України» 1992 року Яною Сум у продюсера троє дітей. У 2000-му народилася Аліса, в 2004-му – Лія, а в 2005-му – Валерій. У віці двох років хлопчикові поставили діагноз аутизм.

У 2013 році Меладзе і Сум розлучилися, після розставання жінка залишилася жити в Києві, а продюсер поїхав в Москву.
Через рік колишнього композитора вийшла заміж за українського бізнесмена, а ще через два одружився і сам Меладзе, обраницею стала його підопічна з групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва. Вона теж родом з України, а саме – з Дніпропетровської області.

У новому союзі Костянтина Меладзе дітей немає, чого не можна сказати про його брата співака Валерія Меладзе. У нього дитина народилася в той час, коли артист ще навіть не був розлучений з попередньою дружиною. Синові виконавця від співачки Альбіни Джанабаєвої вже виповнилося 17 років, а шлюб з першою дружиною Іриною Малухіной Меладзе розірвав тільки в 2011 році.

 

 

 

Читайте також:  Відомий прикарпатський актор стане суддею проекту Модель XL

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.