facebook

В Івано-Франківській області закриють заклади освіти на карантин

26 лютого в Івано-Франківській області буде запроваджений червоний рівень епідемічної небезпеки та посилені обмежувальні заходи.




В Івано-Франківській області закриють заклади освіти

Відповідне рішення ухвалено Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні, що відбулось за участі прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

За словами прем’єр-міністра, ситуація в Івано-Франківській області на сьогодні залишається напруженою і не покращується як в частині зайнятості ліжок, так і в частині захворілих та госпіталізованих.

«Ми маємо досвід ізоляції областей на початку пандемії, що призупинило розповсюдження хвороби. Тож маємо ухвалити зважене й правильне рішення, яке не допустить подальшого загострення ситуації», — зазначив Денис Шмигаль.

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 00 годин 26 лютого діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки.

Додатково буде заборонена посадка та висадка пасажирів на регулярні та нерегулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

Як відомо, згідно з урядовою постановою від 17 лютого 2021 року, на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки забороняється відвідування закладів освіти незалежно від форми власності, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Читайте також:  Італія заборонила поїздки до Чорногорії, Сербії та Косова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.