facebook

Розмітка на підлозі, маски та уроки під відкритим небом, – рекомендації МОЗ

МОЗ оприлюднило постанову №42 від 30.07.2020 року, в якій роз’яснюються заходи та обмеження, які встановлюються під час навчального процесу з 1 вересня 2020 року.



Зокрема перераховані рекомендації для власників (засновників) та керівників закладів освіти.

Згідно цих рекомендацій, допуск до роботи персоналу закладів освіти здійснюється за умови використання засобів індивідуальною захисту (респіратора або захисної маски, в у тому числі виготовлених самостійно) після проведення термометрії безконтактним термометром.
Працівники із ознаками госгрого респіраторного захворювання або підвищеною температурою тіла понад 37.2 °С не допускаються на робоче місце.

Усі працівники закладу забезпечуються засобами індивідуального захисту із розрахунку 1 захисна маска на 3 години роботи. Засоби індивідуального захисту мають бути в наявності із розрахунку па 5 робочих днів, у і.ч. на 1 робочу зміну – безпосередньо на робочому місці працівника.

Після кожного зняття засобів індивідуального захисту та перед одяганням чистих засобів індивідуальною захисту, працівник повинен ретельно вимити руки з милом або обробити антисептичним засобом.

Читайте також:  У МОЗ назвали п'ять симптомів, на які найчастіше скаржаться заражені Омікроном

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.