facebook

Оксана Марченко оголосила себе і свого чоловіка Медведчука «майбутнім України» (відео)

Обурена санкціями дружина Медведчука записала відеозвернення



Телеведуча Оксана Марченко, дружина одіозного проросійського політика Віктора Медведчука оголосила про свій вступ у «Опозиційною платформи -« За життя ». Про це вона заявила в спеціальному відео, викладеному на своїй сторінці в соцмережі.

У своєму зверненні теледива також розповіла, що діючий президент Володимир Зеленський і брати Борис і Сергій Шефір ще в 2003 році просили у неї роботу і нібито саме завдяки їй отримали її на каналі «1 + 1».

«Ви вже в минулому, і забиваєте цвяхи в свою політичну труну», – звернулася Марченко до президента, який вчора наклав санкції на її сім’ю. В то й же час себе і свою сім’ю разом з одіозним політиком Віктором Медведчуком, вона назвала «майбутнім України». Марченко також вважає, що її чоловіка, кума Путіна, дуже бояться представники влади. І тепер вона змушена теж брати в руки «політична зброя». Вона залишилася без вибору і вступає в партію «Опозиційна платформа -« За життя ».

Підняти меч, від меча і загине», – завершила свій спіч російською Марченко.

Заява щодо працевлаштування Володимира Зеленського заслуговує на особливу увагу, адже в той час офіційно ні Віктор Медведчук, ні Оксана Марченко не володіли акціями «1 + 1». Така заява може свідчити про те, що Віктор Медведчук як глава адміністрації президента використовував свою владу для тиску на приватні телеканали.

Нагадаємо, Рада нацбезпеки схвалив санкції щодо бізнес-структур, які пов’язані з народним депутатом від «Опозиційною платформи – За життя» Віктором Медведчуком.

Раніше, 2 лютого, Володимир Зеленський своїм указом ввів в дію рішення РНБО про введення санкцій відносно народного депутата Тараса Козака, а також восьми компаній. Під санкції потрапили телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK. Обмеження ввели терміном на 5 років.

Читайте також:  Несподіваний крик ведучої сполохав глядачів. Цей випуск новин вони запам’ятають надовго (відео)

Колишній президент України Петро Порошенко підтримав рішення РНБО як таке, що спрямоване на захист України. Екс-нардеп Сергій Лещенко пояснив, що на прийняття санкцій проти українських каналів вплинула ситуація в Росії.

Канали «112 Україна», NewsOne і Zik натомість заявили про «політичну розправу». Голова спілки журналістів України Сергій Томіленко розкритикував санкції проти телеканалів.

Крім того, у президента України Володимира Зеленського заявили, що блокування телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна» не має нічого спільного з наступом на свободу слова.

До слова, глава СБУ Іван Баканов назвав рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів 112, NewsOne і ZIK послідовним кроком української влади в боротьбі з російською гібридної агресією.

Також, Верховний суд прийняв позов про санкції проти каналів Медведчука

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.