facebook

Заради хайпу у мережі, відома франківська блогерка прийшла до ресторану та замовила там усе меню

В одному з ресторанів міста сталося справжнє свято. В непрості карантинні будні, коли відвідувачів не так багато, ресторанам важко триматися на плаву та заробляти.

Однак, одна франківська блогерка влаштувала пишний банкет, та замовила для себе та своїх подруг одразу всі позиції в меню. Цим вона поділилася зі своєю аудиторією в instagram, пишуть Галицькі Гроші. Мова йде про Настю Іванишин, яку читає понад півмільйона підписників.

Щоб викласти всі страви, довелося з’єднати декілька столів. А все, що компанія з 5-ти дівчат не змогли з’їсти, блогерка забрала з собою.

ОТАК СПОНТАННО В МЕНЕ ВИЙШОВ НАДЗВИЧАЙНО ЕМОЦІЙНО НАСИЧЕНИЙ ДЕНЬ, – ПІДСУМУВАЛА ДІВЧИНА У СТОРІС.



Після того, як дівчина опублікувала відео “трапези”, отримала хвилю хейту від підписників за те, що “тратить гроші просто так”. Натомість їй порадили витратити їх на благодійність. Франківка вирішила не залишати без уваги думку підписників та відповіла їм.

БУДЬ ЛАСКА НЕ ПИШІТЬ МЕНІ ВСЯКІ ДУРНІ КОМЕНТАРІ “ПОТРАТЬ ТІ ГРОШІ НА БЛАГОДІЙНІСТЬ” ТОЩО. ВИ НЕ ЗНАЄТЕ, ЩО, СКІЛЬКИ І КУДИ Я ТРАЧУ. НА БЛАГОДІЙНІСТЬ ЧИ ПРОСТО, ТОМУ ДАВАЙТЕ Я СВОЇ КОШТИ САМА ВИРІШУ, КУДИ ПОТРАТИТИ, – ДОДАЛА БЛОГЕРКА.

Суму замовлення блогерка вирішила залишити у таємниці. Однак за підрахунками Галицьких Грошей, рахунок у чеку тільки за страви склав понад 7 тисяч гривень.

 

 

Читайте також:  З'явилися нові подробиці затримання на хабарі франківських поліцейських

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.