facebook

Помоліться за одужання Олесі. Вона має шанс одужати. Дитина отримала шанс на одужання: назбирали 50 тисяч доларів на операцію

Мама онкохворої 19-річної Олесі Мазур із смт Красне Львівської області завдяки пожертвам небайдужих людей назбирала понад 50 тисяч доларів на операцію доньки в Ізраїлі.

“Дорогі друзі!Хочемо Вам всім подякувати за Вашу підтримку і допомогу. Спільними силами ми зібрали вже 50 тис дол. Дякуємо всім, хто проявив до нас милосердя, ми відчуваємо Вашу підтримку

З дня на день ми очікуємо на документи з Ізраїля і будемо вилітати на лікування.Просимо в подальшому не забувати про нас. Без вашої допомоги нам не справитися. Молюся і буду молитися за Вас всіх, благодійників”, – поділилася враженнями жінка на своїй сторінці у facebook.

Нагадаємо, що нещодавно, після того як стан Олесі почав помітно погіршуватися (була підозра на мікроінсульт) та після проведення необхідних досліджень – вони отримала страшну звістку, це пухлина в головному мозку, підозра на лімфому.

Оперувати дівчину в Україні не бралися! На сьогодні Олесі лише надають підтримуючу терапію. Шанс на життя дає одна з найкращих клінік в Ізраїлі!

Олесю готові прийняти та одразу ж розпочати лікування, АЛЕ 85 000$ – сума необхідна для депозиту в клініку!




Реквізити для допомоги

Приватбанк5168 7554 5820 7921МАЗУР ОКСАНА СТЕПАНІВНА (МАМА)

Ощадбанк5167 8030 5276 7907МАЗУР ОКСАНА СТЕПАНІВНА (МАМА)

Монобанк4441 1144 4274 9063Мазур Олеся ОлегівнаPayPal: [email protected] (з позначкою ДЛЯ ОЛЕСІ МАЗУР)

Читайте також:  У Львові 5-місячний малюк бореться з рідкісним захворюванням, батьки просять небайдужих про допомогу

Шукайте деталі в групі Facebook