facebook

Сильна молитва на Покров, яка виконає ваше заповітне бажання

14 жовтня Україна відзначатиме одразу кілька важливих свят – Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисників та захисниць України.



Свято Покрова Пресвятої Богородиці християн вважається великою церковною датою. Цього дня зазвичай моляться Пресвятій Богородиці, щоб вона допомогла виконанню бажань, захистила та допомогла незаміжнім дівчатам вийти заміж.

Які молитви на Покрову допоможуть виконати найзаповітніші бажання – читайте нижче.

На Покрову в давнину завершувався період сватання та приготувань до весілля. Була дуже важлива традиція – дівчата, які хотіли одружитися саме цього року, йшли до церкви та молилися Пресвятій Богородиці. Свято Покрови – покровитель весіль.

Одружені на Покрову моляться про щастя та благополуччя шлюбу. А ще Пресвята Богородиця – захисниця нужденних та слабких. Їй моляться, щоби отримати захист.

Крім того, на Покрову Пресвятої Богородиці моляться, щоб здійснилося найзаповітніше бажання.

Найсильніша молитва на Покрову
О, Пречиста Діва, Мати Господа Всевишніх сил, Неба та землі козацької Цариці, Богоохоронного стольного граду Києва та всієї держави нашої України – Всемогутня Заступниця! Прийми всілякі та вдячні піснеспіви ці від нас, негідних рабів Твоїх, і вознеси молитви наші до Престолу Бога і Сина Твого, щоб милостивий до брехні нашої і послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім’я Твоє і з вірою та любов’ю. іконі Твоєї. О, Владичице Пресвята, помилуй слабих людей твоїх, визволи нас від смутку, розпачу, гніву, ворожнечі, недовіри, заздрощів, наклепів, ненависті, марнославства та гордості бісівської, а тому змилуйся за всіх нас милосердям Твоїм.

Підійми нас із глибини гріховної і просвіти наші серцеві очі, щоб бачити Спасіння. Будь милосердним і тут, і там: як на боці земного буття, так і на Страшному Суді Сина Твого. Ти після Бога перша наша надія і заступниця всіх, хто вдається до тебе з вірою.

Читайте також:  Букмекери пророкують Кличку ще один програш

Збережи соборність землі нашої Української, покрий нас Святим Твоїм Омофором від зазіхання злих нечистих сил і всякого супостату, нехай буде в країні нашій правда Господня, і нехай збережеться в нашому народі святодійська мова та звичаї. Бо молимося до Тебе Пречиста і Невинна Діва як до Всемогутньої Заступниці і Винуватці спасіння нашого і величаємо Святе і Величне ім’я Отця і Сина і Святого Духа в Трійці славного і поклоняється Богові, нині і постійно, і на віки віків. Амінь.

Молитва заміжжя
О, Пресвята Діво Маріє, прийми цю молитву від мене, негідного раба Твого, і піднеси її до Престолу Бога Твого Сина, нехай буде милостивий до наших прохань. Вдаюсь до Тебе як до Заступниці нашої: почуй нас, що моляться Тобі, покрий нас покровом Твоїм і випроси у Бога Сина Твого для нас усіх благ: подружжю любові та згоди, дітям послуху, скривдженим терпінням, скорботним благодушності, усім нам духу розуму, духу і лагідності, духу чистоти та правди.

Збережи мене від гордості та самолюбства, дай мені полювання до праці та благослови мої праці. Як Закон Господа Бога нашого наказує людям у чесному подружжі жити, то приведи мене, Мати Божа, до нього, не для задоволення бажання мого, а для виконання призначення Отця нашого Святого, бо Він Сам сказав: Недобре людині бути одному і, створивши йому жінку на помічницю, благословив їх рости, множитись і населяти землю. Амінь

Пресвята Богородиця, вислухай смиренну молитву з глибини дівочого серця мого: дай мені людину чесну і благочестиву, щоб ми в любові з нею і злагодою прославляли Тебе, милосердного Бога: Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і на віки віків. Амінь.

Читайте також:  Канікули у Франківську: 20 місць для школярів, які варто відвідати влітку

Молитва про захист
Згадай нас у твоїх молитвах, пані Діво Богородице, але не загинемо за множення гріхів наших, покрий нас від всякого зла і лютих напастей; на Тебе, бо надіємось і, покров твого свято шануємо, тебе величаємо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.