facebook

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ! Мама благає про допомогу: Допоможіть розшукати сина, який зник в м. Салерно… В Італії він перебуває всього 5 місяців

CHI L’ HA VISTO!!!!! Vi prego aiutate tutti…!!!!! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ..!!!!! Про це на сторінці у фейсбук повідомляє Lyudmyla Shevchuk Передає джерело.

Люди добрі, допоможіть розшукати сина, який за невідомих причин зник в м.Салерно. При ньому не було документів і телефона. В Італії він перебуває всього 5 місяців… Його звати Роман, 35 років, на вигляд фізичної тілобудови, на обох руках має великі татування. Є припущення що рухався в поїзді, та знаходиться в Римі або прилеглих до Риму районів. (Римляни, будьласка зробіть максимальний репост)… Якщо хтось бачив його, велике прохання зателефонувати за номером 320 657 1900 або зверніться в поліцію. Заяву в поліцію, посольство, телебачення я зробила на 3 й день. Сьогодні всі перевіркі зроблені.Результату нема ніякого. Надіюсь тільки на Вашу допомогу..



А також прошу Вашої МОЛИТВИ за мого синочка.Вона йому зараз дуже потрібна… Наперед дякую всім хто не залишиться байдужим до мого горя, до пошуків мого Ром.

 

Читайте також:  Задушила капроновими колготками: черкащанка Олена Лері вбила свого роботодавця в Італії і сховала тіло на балконі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.