facebook

Ярош напав на Порошенка в літаку з Еквадору: “Ти тварина й***на”

“Азовець” Максим Ярош напав на Петра Порошенка та ще й обматюкав колишнього президента.

Націонал-патріот Максим Ярош з полку “Азов” напав в літаку на Петра Порошенка, який повертався першим класом з відпочинку на Галапагоських островах.

На відео, яке оприлюднив Telegram-каналом “Картковий офіс”, можна побачити, як Ярош підходить в літаку до експрезидента України Петра Порошенка та робить агресивний випад в його сторону.

“Петре Порошенку, дякую за безвіз, але чому ви проміняли козацьке Різдво на острови?” – запитав Ярош.

У відповідь Порошенко сказав: “До побачення”, а дружина ексгаранта Марина зажадала, щоб Ярош вимкнув камеру і перестав їх знімати.

Уже після приземлення в Амстердамі Максим Ярош вирішив зробити ще один “підхід до снаряда”.

Він почав викрикувати до Порошенка образливі слова та обматюкав колишнього гаранта.

“Я хотів тебе запитати, Порох, тобі не здається, що ти мав бути у госпіталі військовому і поранених умивати, а не їздити по островах. Хто я такий? Та я військовий, а ти хто такий? Ти Вася, який мутив гроші, мутив просто бабки на всьому, що можна — на танках, на всьому. Тобі не соромно?”, – викрикував Ярош.

На це Порошенко відповів Ярошу, що він повторює російську пропаганду, а дружина експрезидента зауважила, що й розмовляє він російською.

“Російську пропаганду, б**дь. Тварина й**ана ти, я тобі кажу — ти тварина й**ана, Порошенко”, – викрикував вже українською мовою “азовець”.

Втім, постає логічне запитання, а куди літав сам націонал-патріот, якщо опинився в одному літаку з Порошенком?

Зазначимо, що раніше цей же Telegram-канал “Картковий офіс” писав про те, що Порошенко з родиною проводить відпустку на Галапагоських островах, орендувавши на умовах анонімності яхту класу люкс Archimedes, вартість оренди на місяць якої обходиться близько 350 тисяч доларів, а ціна самої яхти складає 75 млн фунтів.

Читайте також:  В Україну за підробними документами намагалися ввезти китайські маски на 8,5 млн грн

Після цієї публікації пресслужба Порошенка виступала зі спростуваннями.

Водночас місцеві журналісти зафіксували всіх членів сім’ї п’ятого президента в дьюті-фрі аеропорту міста Гуаякіль вже перед посадкою в літак.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.