facebook

Марцінків доручив комунальникам підготувати місця для передвиборної агітації, а поліції – взяти їх під охорону

Міський голова Івано-Франківська підписав розпорядження “Про порядок розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації”.




0

За розпорядженням, місцями для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) є тумби та щити, які обслуговує ТзОВ “Міське рекламно-інформаційне підприємство “Ратуша”, стенди та тумби на території сільських рад Івано-Франківської міської ради, а також рекламні тристоронні щити, розміщені на електроопорах тролейбусних ліній, які обслуговує ТзОВ “Дикий захід”.

Марцінків доручив рекламно-інформаційному підприємству “Ратуша”, ТзОВ “Дикий захід” та сільським головам Івано-Франківської міської ради привести до належного стану тумби, стенди та щити, а також виконати надписи “Передвиборна агітація”.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою повинен забезпечити належний благоустрій, освітлення місць розташування тумб та щитів передвиборної агітації.

“Заборонити розміщення матеріалів передвиборної агітації у невстановлених місцях”, – йдеться в розпорядженні.

Також Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою має організувати протягом лютого-березня 2019 року проведення перевірок з метою виявлення матеріалів передвиборної агітації, розміщених у невизначених для цього місцях, а винних притягати до адміністративної відповідальності.

За розпорядженням Марцінківа, комунальники, сільські голови та підприємства, що надають площі під агітацію, повинні прибрати від передвиборної реклами всі стенди, тумби та щити з 24.00 год. 29 березня 2019 року.

Поліції та “Муніципальній варті” Марцінків доручив забезпечити дотримання громадського порядку в місцях розташування стендів, щитів, тумб передвиборної агітації та взяти їх під охорону.

Читайте також:  В Івано-Франківську автівка потрапила в пастку комунальників (фотофакт)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.