facebook

Людоньки допоможіть! Зникла 5-річна дівчинка, була з тіткою і її бойфрендом – “Телефони вимкнені”

У Києві розшукують п’ятирічну дитину, яка разом з родичами вирушила до столиці на прогулянку. Про це повідомляє поліція міста Ніжин.

Ще 11 січня до правоохоронців звернулася мати дівчинки Аліни, яка повідомила, що її сестра Тамара Маркович разом зі співмешканцем Сергієм Савченко взяли дитину з собою на прогулянку до Києва.

Однак 10 січня родичі перестали виходити на зв’язок, їх телефони відключені. Де можуть перебувати сестра заявниці разом зі співмешканцем і малолітньою дитиною, невідомо.



Правоохоронцям вдалося встановити, що дорослі разом з дитиною Востаннє потрапляють в об’єктиви вуличних відеокамер ще 10 січня в селищі Березань Київської області. На отриманих відеокадрах дорослі йдуть по вулиці разом з малятком. При цьому дівчинка, імовірно Аліна, одягнена досить легко-шубу білого кольору, різнокольорові лосини і рожеві чобітки. Дівчинка навіть без шапки в досить холодну погоду.

За словами матері, в Березані живе брат співмешканця сестри, до якого вони вирушили в гості. Після цього всі троє зникли.

Всіх, хто володіє хоч якоюсь інформацією про те, де можуть перебувати розшукувані, просять повідомляти в поліцію.

Читайте також:  ДТП з п'яним майором у Києві: одній з курсанток терміново потрібна допомога

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.