facebook

Молода вчителька злягла від раку 4-ої стадії, чоловік і маленький син благають про допомогу:”Пухлина розміром з кулак”

У Києві рятують молоду вчительку, рак останньої стадії”.У Києві молода вчителька злягла від раку 4-ої стадії, чоловік і маленький син благають про допомогу:”Пухлина розміром з кулак”

Київська вчителька Ірина Петрик наприкінці 2020 року дізналася, що хвора на рак. Хвороба досягла вже четвертої стадії. Про це дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

Ірина розповіла, як їй вдалося виявити своє захворювання. Спочатку вона списувала всі симптоми на втому від роботи, сезонні хвороби або нервову напругу. Однак її стан тільки погіршувався, і ігнорувати негативні сигнали від організму далі було вже просто неможливо.

“У мене рак… Два місяці мене ганяли по обстеженнях, довгі тижні очікування результатів аналізів, після яких призначалися нові – і ось 24 грудня стало зрозуміло, що останнім «подарунком» від 2020 року став діагноз «лімфома» – рак лімфатичної системи, 4 стадія, і пухлина в середостіння розміром з кулак», – написала вона.

До постановки діагнозу її переслідувала постійна втома, підвищена температура тілі 37-37, 5, болі в грудині і відчуття «клубка в горлі», утруднене дихання, болі в спині, болі в м’язах.

“І тут в один вечір після роботи як зазвичай вичавлена, особа горить, температура 37,5, я помічаю що під ключицею опухла м’яз – ну прямо видно стало конкретний горбок»,- розповідає дівчина.

Після довгих походів по лікарях, аналізів на вірусні захворювання та УЗД став ясний діагноз «лімфома Ходжкіна, класична, варіант з нодулярним склерозом», при цьому вражені не тільки лімфовузли, а й кістковий мозок – «автоматично 4-а стадія».

Ірині призначили хіміотерапію, але поки що найважче їй психологічно – «переварити всю інформацію, зібратися з духом і боротися».

Читайте також:  20-річного студента збив п’яний водій, хлопець у тяжкому стані: потрібний розголос і допомога

У жінки – чоловік та маленький син, який ризикує залишитися без мами.

“Найбільш незручний момент для мене – це просити допомоги. Чесно. Але сама завжди допомагаю і отримую задоволення від допомоги іншим… напевно, не час зараз робити вигляд, що впораюся сама. Буду вдячна за допомогу!»,- зазначає вчителька.

Допомогти Ірині можна, перерахувавши кошти на картки




5375414115911991 Петрик І.Ю. Моно

5363542308959486 Петрик І.Ю. Приват

“Ірочка, все буде добре! Чудеса збуваються, я це точно знаю. Молюся за тебе”, “Бажаємо якнайшвидшого одужання!!! Тримайтеся!!!”, “Все буде добре! Ви чудова і чуйна людина, а діти вас дуже люблять, тому бажаємо якнайшвидшого одужання!»,- підтримують вчительку в коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.