facebook

“Найцінніше, що в мене є – моє життя”: Володя просить допомоги, щоб здолати хворобу

З юних років Крученов Володимир пішов в моряки і присвятив цьому життя, вів здоровий спосіб життя і не підозрював, що вже у 33 роки йому доведеться боротись за своє здоров’я.



«Наприкінці 2019 року я пішов у рейс і згодом помітив, що моя родимка на нозі почала значно збільшуватись. Коли мені стало вже зовсім зле, і родимка почала сильно кровоточити, почався всесвітній карантин, і попри мої прохання повернути мене додому, я змушений був провести в морі ще два місяці, які призвели до незворотних наслідків», – розповідає Володя

Найперші ж дослідження показали, що у молодого чоловіка меланома шкіри, яка досягнула вже останньої стадії. «Мені зробили операцію, але поки збирали гроші на лікування, в мене діагностували вже ураження легень, м’яких тканин, пахових лімфовузлів, кісткового скелету та печінки. Відчуваю дуже сильні болі, які не дають мені спати і нормально жити», – каже Вова.

Зараз триває боротьба за життя, лікарі призначили лікування, але воно вкрай дороге. «Лікування коштує майже 100 тисяч доларів. Зараз я продаю все, що я заробив за своє життя, але цього усе одно не вистачить, аби дати мені шанс. Найцінніше, що в мене є – моє життя. Щоб відчути це на 100%, доля дала мені складне випробування – захворювання, яке маю надію побороти з вашою допомогою», – сподівається Володя.

Реквізити для допомоги:

Приват банк

4149 4390 4073 3887 Крученова Валентина Михайлівна

Банк «Аваль»

4678 0800 9001 8115 Крученов Володимир Володимирович

Читайте також:  Одноразова грошова допомога від держави. Усе що потрібно знати, щоб отримати її: “Подайте документи до 30 травня”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.