facebook

“Моя донечка помирає. Легені догорають”: Лихо! Невже важко поділитися?! Мати ридаючи-благає всіх вас врятувати дівчину

Максимальне поширення!



Поширте інформацію. Валерії потрібна наша допомога.Вона підключена до апарату ШВЛ, сама не дихає, має 80 % ураження легень. Батьки знаходяться у прірві відчаю, кожного дня йде 10000-15000. гривень на медикаменти. Реквізити для допомоги: Карта Приват Банку: 4731219120474766 Петриченко Наталія Валеріївна


Звертаюсь до кожного, хто читає цей пост. Я, мама 20 річної Валерії з м. Умань. В родині трапилась велика біда, 25 діб тому моя красуня донька потрапила до реанімації Уманської міської лікарні у напівсвідомо стані, де, майже одразу, впала в кому і вже 25 днів перебуває в цьому стані. Вона підключена до апарату ШВЛ, сама не дихає, має 80 % ураження легень, септичний стан, поліоргана недостатність, відмовили всі органи, вливають донорську кров, відмовляють нирки і проводять гемодіаліз. Дитина критично важка, що призвело до цього стану досі лікарі не кажуть 100%, це не КОВІД, ситуація надважка, і дитина не транспортабельна, проводяться консультації з київськими лікарями, але стан незмінний досі. Ми, батьки, знаходимось у прірві відчаю, кожного дня йде 10000-15000. гривень на медикаменти, крапельниці, уколи, вливання. Усі збереження вичерпано. Звертаюсь по допомогу до кожного допомогти врятувати доньку. Поширте інформацію. Мої реквізити для допомоги: Карта Приват Банку:4731219120474766 Петриченко Наталія Валеріївна.

Читайте також:  На Львівщині розшукують чоловіка, який зник кілька днів тому, повертаючись з роботи із Закарпаття (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.