facebook

На Дніпропетровщині 3-річна дитина померла від побоїв матері: подробиці трагедії

На Дніпропетровщині стався жахливий випадок: молода мати жорстоко побила свого маленького сина, а наступного дня він помер. Родичі кажуть, що жінка постійно знущалася з дитини, проте на обліку в соціальних службах вона не перебувала.



Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Дитина померла дорогою в лікарню
Як повідомили в поліції, 27 грудня в селі Дачне 25-річна мати жорстоко побила свого 3-річного сина. Вона завдавала йому удари по всьому тілу, на якому залишилися синці та гематоми. Наступного дня хлопчикові стало погано. Його на машині намагалися довезти до лікарні, але в дорозі дитина померла. Швидка, що приїхала, лише констатувала смерть.

Лікарі повідомили про це правоохоронцям: матір заарештували, їй повинні обрати запобіжний захід.

Мати давно знущалася з сина
Як розповідають місцеві жителі OBOZREVATEL, жінка давно знущалася над дитиною і все це бачили. “У неї є ще молодша дочка. Так вони могли йти по селу, і мати коляскою переїжджала цього хлопчика! Що це за матір така! І адже все це бачили, але на обліку вона ніде не перебувала”, – обурюється мешканка сусіднього села Новопавлівка.

Як розповідають люди, село Дачне і селом-бо назвати не можна. “Тут живе фактично одна сім’я. Стоїть з десяток будинків і всі жителі – брати, сестри, куми одне одному. Тому те, що там відбувається, назовні не вихлюпується. Це вже поліція з’явилася, то ми дізналися”, – розповідає місцевий житель Петро.

Глава родини рік тому загинув – його вбила блискавка. До цього, кажуть, він як старший тримав дисципліну серед родичів. А після його смерті тут багато що змінилося.

Те, що жінка б’є сина, знали родичі. “Ми були в шоці від того, що сталося! Вона ще намагалася приховати все це. Якби відразу зізналася, Кирила можна було б відвезти в лікарню і, може, врятували б. Її чоловік знав, що вона так ставиться до дитини. Через це в родині постійно були скандали. Він забороняв піднімати руку на дітей, але вона якась неадекватна. Був випадок, коли вона зламала руку Кирилу в нападі люті. Її чоловік навіть не виїжджав на заробітки в Польщу, тому що боявся залишати її саму з дітьми “, – розповідає OBOZREVATEL родичка.

Читайте також:  Від інфекції пoмeрла 11-річна дитина

Маленька донька перебуває в бабусі, матері чоловіка. Вони не збираються віддавати її в руки рідний матері. А батько, коли все вляжеться, збирається поїхати на заробітки до Польщі, щоб утримувати доньку. Сина Кирила рідні вже поховали.

У Новопавлівськой сільській раді (їй підпорядковується село Дачне), яка мала би стежити за такими випадками в родині, від коментарів відмовилися. “Ми розбираємося з цією ситуацією, триває слідство, нічого сказати не можемо”, – відповіли OBOZREVATEL.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.