facebook

«Батько почав задихатись, не мав сил підвестись з ліжка»: хворий на COVID чоловік потребує допомоги

«Батько почав задихатись, не мав сил підвестись з ліжка»: хворий на COVID мешканець Перемишлян потребує допомоги.




«Тато захворів десь 4 тижні тому. Працює в Перемишлянах газозварником. Міг недугу і на роботі підхопи. Якось в неділю відчув себе зле, температура 37-37,2, почали лікування. Медики приписали якісь вітаміни, уколи. Порадили зробити ренген. На знімку спочатку лікарі нічого не побачили, на той час наша сімейна була у відпустці. За тиждень, коли повернулася, а температура у батька почала рости вона підтвердила нам запалення. Тата поклали до лікарні»,
– розповідає син хворого Ігор Закаляк.

Крім Михайла у сім’ї Закаляків коронавірусом більше ніхто не захворів. Самого ж чоловіка два тижні лікували у Перемишлянах. На якомусь етапі медики навіть зауважили, що хворий йде на поправку, але чоловікові раптом погіршало.

«Батько просто почав задихатись та не мав сил навіть підвестись з ліжка. Нас негайно направили у Винники. В госпіталі одразу поклали в реанімацію та підключили до апарату ШВЛ, лікарі сказали, що пневмонія майже повність уразила всі легені. Батько зараз при свідомості, але апарат допомагає йому дихати. До нього нікого не пускають. Лікар виписує рецепт і все необхідне ми приносимо під стіни медзакладу. Суми на лікування йдуть просто космічні. Спочатку 15, 25 тисяч гривень в день. Сьогодні лікар сказав, що треба змінювати курс на ефективніший, то вже закупили ліків на 55 тисяч», – веде далі Ігор.

«На лікування все треба купити самому від дорогих ін’єкцій до фізрозчину. Де могли там позичили, що мали, то віддали. Батько дуже дорогий нам. Він хороша, добра та чуйна людина, надзвичайно працьовитий та відзивчивий, виховав троє дітей. Просимо всіх небайдужих допомогти нам врятувати його життя», – просить син.

Для всіх, хто має можливість підтримати родину Закаляк та допомогти матеріально – реквізити:

карта Ощадбанк 5167 8032 0490 6395 (дружина Надія Закаляк)

карта ПриватБанк 5168 7574 0410 9888 (син Ігор Закаляк)

 

Читайте також:  Українських чоловіків масово відпускатимуть за кордон, але за однієї умови

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.