facebook

Для учнів запустили Всеукраїнську школу онлайн: чим вона відрізнятиметься від весняної

Відеоуроки відзняли для 5-11 класів.
Усі помилки врахували і стартували знову: в Україні запустили Всеукраїнську школу онлайн. Відеоуроки відзняли для 5-11 класів. Тепер їх у телевізорі транслювати не будуть. Аби вчитися онлайн, слід зайти на спеціальну Інтернет-платформу.



Чим відрізняється цей проєкт від весняного, розповіли у сюжеті ТСН.14:00.

Всеукраїнська школа онлайн зараз відрізняється від тієї, що була весною. Тепер не буде руханок, але рухатися учню все ж доведеться. Бо відеоурок поділений на частини: інформація від учителя, а потім завдання для учня. “Він повинен бути активний. Навчається, а не просто вбирає інформацію”, – наголошує директор Інституту розвитку освіти Вадим Карандій.

По телевізору цього разу уроки не транслюватимуть. Усе буде на спеціальній платформі в Мережі. За вхід в Інтернет, щоби повчитися, гроші не зніматимуть. Із найбільшими мобільними операторами домовлено, аби вони надали безлімітний доступ до сайту платформи.

У Міністертстві освіти вірять, що вчитися онлайн зможуть і ті хто на карантині, і ті, хто просто хоче вчитися українською мовою. “Можливість використовувати українську освітню мережу незалежно від того, де дитина проживає”, – каже т.в.о міністра освіти Сергій Шкарлет.

Читайте також:  Новосад анонсувала важливі зміни для коледжів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.