facebook

ШОК! У Севастополі бездомних ховають посеред звалища, прямо в смітті (відео)

В окупованому Росією Севастополі, біля кладовища 5-го кілометра, на місці сміттєзвалища організували масові поховання «безрідних» покійних.




1436104529_werf6546th54

На відзнятих кадрах видно ряди могил, зроблених прямо посеред куп сміття, серед ганчірок, пластикових пляшок, викинутих речей. Як видно зі знімків, тільки відриті могили зроблені на місці звалища в утрамбованих побутових відходах.

«Говоримо про культуру пам’яті, про відродження традицій, про поховання людини на гідному рівні, незалежно від його матеріального становища в суспільстві. А що бачимо зараз – ставлення до «безрідним» людям, до бомжів, як до сміття ?! Невже відповідальні за поховання державні структури вважають, що людина – це сміття і може бути похований у смітті ?! Це аморально! До поховання в звалищі ТПВ могли додуматися тільки люди без честі, совісті і моралі! », -Мережі Директор похоронного агентства« Скорбота »Всеволод Щербіч.

Директор ГУУЗ «Спеціалізована служба з питань похоронної справи» Геннадій Басов заявив, що місяць тому звалище було набагато більшого розміру і те, що ми бачимо зараз – це вже прогрес.

«На першому етапі ми вже припинили це беззаконня. Надалі наведемо порядок і всі будуть чітко працювати за певними правилами благоустрою. Не сьогодні, не завтра, але порядок на кладовищах буде наведено. За певний проміжок часу », – розповів він.

джерело http://ukr-online.com/video/16868-shok-v-sevastopole-bezdomnyh-horonyat-posredi-svalki-pryamo-v-musore-18.html

Читайте також:  Франківчани продовжують викладати в мережу фото та відео стихії (фото відео)

Шукайте деталі в групі Facebook