facebook

Стосується всіх, хто має кредити: банки змінять відсотки – скільки змусять заплатити

Банки змінять ставки за кредитами, до чого готуватись
В Україні на тлі зниження облікової ставки знижуватимуться споживчі кредити. До кінця поточного року на 4-5% знизяться ставки на окремі партнерські програми банківз рітейлерами. А вже з наступного року перерахунок відсотків за кредитами стане більш масовим. Про це повідомляєОбозреватель.


Фахівці вважають, що залежно від економічних військових умов у грудні поточного року в Україні можуть сформуватися тенденції кредитного ринку і на наступні 2-3 місяці, разом із розвитком споживчого кредитування зростатиме і кількість виданих кредитів.

За прогнозами банкірів у наступному році кількість виданих кредитів у порівнянні з поточним роком може зрости, не менше ніж у 1.5 або 2 рази та досягти довоєнних значень.

У той же час низький рівень інфляції може послужити запобіжником зростання цін на товари, а значить і суми кредитів сильно не змінюватися.

Водночас найпопулярнішими позиками на покупки товарів залишилися кредити за банківськими картками. Різких змін у цьому сегменті наступного року не передбачається.

Банк працюватимуть із постійними клієнтами, якими й підвищуватимуть ліміти та покращуватимуть умови кредитування.

Читайте також:  Букет квітів, серце з пелюсток та обручка: у центрі Франківська чоловік романтично зробив пропозицію для своєї коханої (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.