facebook

Батьки Єрмака працюють на російську розвідку, – військовий вказав на деталі зустрічі Зеленського і керівника МІ-6

У Великій Британії могли говорити саме про витік інформації із Офісу президента.



Про це у коментарі ІА Вголос сказав військовий експерт Олег Жданов.

“А це саме те, про що в першу чергу повідомили ЗМІ. Оскільки після публікації інформації президент почав одразу виправдовуватися. Бо зазвичай він не реагує на інформаційні вкиди чи заяви, що лунають в ЗМІ.

Що стосується наявності людей, які можуть забезпечувати цей витік інформації, то яскравий приклад – Андрій Єрмак. По-перше, його батько та мати – це професійні розвідники, які працюють в одній організації – Головне розвідувальне управління Збройних сил Російської Федерації. Його батько дружить із шефом зовнішньої розвідки Росії та живе у Москві. Ну як ви думаєте, син міг вирости автономно від батьків та стати великим патріотом? До речі, Єрмак народився у місті Ленінград, це у теперішній Росії. Проте в офіційній біографії чомусь пише, що він народився у Києві.

Ще одна чоловік (наразі ще не з близького оточення президента, але саме у його лабораторіях «Євролаб» Зеленський свого часу здавав аналізи) – Андрій Пальчевський. Він – офіцер Головного розвідувального управління РФ, у 80-х роках був членом дорадчої групи президента Куби Фіделя Кастро. До речі, «Євролаб» Пальчевського функціонує ще й у Москві. От це те, що лежить на поверхні”, – наголосив експерт.

Читайте також:  «СКАЖЕНІ» батьки – головний біль і стихійне лихо для будь-якого вчителя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.