facebook

Аліна Гросу розлучилася з чоловіком: це було, як грім серед ясного неба

Аліна Гросу розповіла про розрив з чоловіком і назвала причини розставання

Співачка Аліна Гросу розлучилася зі своїм чоловіком Олександром Комковим. Грандіозне весілля відбулося влітку 2019 року. Через пів року пара розбіглася, але ще майже пів року співачка зберігала це в секреті. Аліна Гросу відверто розповіла після довгого мовчання, що між ними сталося.

Шикарне свято Аліна та Олександр влаштували в італійському замку, і воно обійшлося парі в 100 тисяч євро. До весілля співачка і бізнесмен були разом понад чотири роки.

“Ще в грудні мені Саша, ні з чого абсолютно, сказав: “Давай поживемо окремо. Я не знаю, як тобі запропонувати, але я б, можливо, спробував би на місяць, але якщо я когось знайду, то тобі ж буде боляче через два тижні”. Я не могла йому це пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш щось інше, якщо ти не напробувався до того, як ми одружилися… Ну, що це? Навіщо це все?” – розповіла Аліна Гросу в інтерв’ю для програми ЖВЛ.

Вона зазначила, що пропозиція чоловіка була для неї несподіваною. Вона насилу знайшла в собі сили, щоб зібрати речі та переїхати. Перший час вона намагалася поговорити з чоловіком, помиритися, плакала.

“Це не було як грім серед ясного неба, але, щоб так, я не думала. Думала, поговоримо, до чогось прийдемо, але так, щоб роз’їжджатися, розбігатися… Це так, це був шок”, – зізналася співачка.

Однією з причин розлучення Аліна Гросу вважає те, що її чоловік міг зустріти когось, поки вона була занурена в роботу.

“Ми, коли зійшлися вже без батьків, то стало зрозуміло, що більше працюю і заробляю я. Я думаю, що це впливало морально. Для мене це не найголовніше, найголовніше, щоб людина хотіла самореалізуватися і йти в гору. Він дуже багато планував, а я люблю, коли менше планують і більше роблять”, – додала артистка.

Залишитися з ексчоловіком друзями у них не вийшло, оскільки Олександр відкинув цю пропозицію. Зараз вона не прагне до нових відносин і чесно зізнається, що боїться пов’язувати своє життя з кимось ще.

Так, днями Аліна заінтригувала прихильників чином в стильному, білосніжній сукні. У такому вбранні зазвичай йдуть під вінець. Невже, Гросу знову зважилася? Виявилося, що ні.

Річ у тому, що співачка зняла новий кліп під назвою “Голий король”. Там вона постає у вінчальній сукні, а компанію їй складає козел. Співачка розповіла про історію зйомок і поділилася емоціями.

“Під час зйомок, жоден козел не постраждав. У кліпі у нас знімався справжній козел на ім’я Ромео і з ним було дуже легко і приємно працювати, а також в деяких сценах знімався тільки штучний макет рогатого (представлений на цих фото), і окремі його частини – копитця, як в першій сцені в ліжку, якими управляли хлопці-умільці. У тих сценах, де нам потрібно було катувати тваринку (прикріпити пензель до копитця або вилку) – ми використовували не живого козлика, щоб не травмувати його”, – розповіла артистка на своїй сторінці в Instagram.

Також виконавиця розповіла, що в сценах з макетом козла було дуже важко працювати через його запах.

“Треба зізнатися, що аромат від макета-опудала стояв просто вбивчий. І я молилася про сцени з живим козликом, бо з макетом зніматися було нереально, хоч в приміщенні, хоч на вулиці. Ще й з моїм дуже тонким блювотним порогом”, – зізналася Аліна.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль вразила шанувальників новим фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.