facebook

На Франківщині всі діти пішли до школи

Проте очільник області вимагає більш ретельно підходити до створення безпечного навчання в умовах коронавірусу, який не відступив.
У всіх районах і містах Івано-Франківської області діти сьогодні, 21 вересня, пішли до школи. Це пов’язано з тим, що область увійшла в помаранчеву зону, пише ПІК.



Проте голова ОДА Віталій Федорів вимагає від голів Богородчанської, Городенківської, Коломийської та Надвірнянської РДА вжити заходів щодо створення в закладах освіти умов безпечного перебування школярів та студентів. Справа в тому що минулого тижня обласна робоча група провела перевірки дотримання вимог карантину в освітніх закладах і виявила чимало недоліків.

“Тому доручаю головам Богородчанської, Городенківської, Коломийської та Надвірнянської РДА Департаменту освіти та науки ОДА, а також звертаюсь до голів Тлумацької, Брошнів-Осадської, Заболотівської, Букачівської територіальних громад вжити невідкладних заходів щодо створення безпечних умов для школярів та студентів”, – сказав сьогодні під час онлайн-наради голова ОДА Віталій Федорів.
До слова, з початку пандемії в області захворіли 412 дітей. На щастя летальних випадків серед цієї категорії не було.

Читайте також:  У Києві, не прийшов на уроки цілий клас, бoйкoтують проти восьмирічного школяра

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.