facebook

Загадкова смерть на Сицилії: Італію приголомшила доля діджейки та її дитини

Чоловік Вівіани Парізі оприлюднив це фото з проханням про допомогу – обличчя хлопчика приховане з міркувань конфіденційності

Італія приголомшена смертю діджейки Вівіани Парізі та її сина Джоелє Монделло, які зникли два тижні тому.

Рештки тіла дитини знайшли через 16 днів після того, як чотирирічний хлопчик зник разом з матір’ю недалеко від прибережної автомагістралі на Сицилії. Поліція переконана на 99%, що це тіло Джоелє Монделло.

Тіло його матері, діджейки Вівіани Парізі, знайшли раніше біля опори лінії електропередач.

Рештки дитини виявив поліцейський-волонтер приблизно за 200 метрів від головної дороги Мессіна – Палермо, де Парізі потрапила у ДТП. Її тіло знайшли за 400 метрів від цього місця.

Прокурор Анджело Кавалло каже, що слідство розглядає три версії смерті хлопчика: вбивство, напад диких тварин і сексуальне насильство. Смерть його матері розглядають як нещасний випадок, самогубство або вбивство.

Що відомо?


Вівіана Парізі їхала з сином в магазин, щоб купити йому взуття. У тунелі на північній прибережній трасі Сицилії її сірий Opel Corsa зіткнувся з фургоном, який перевозив робітників.

Corsa пробив колесо, тому Парізі зупинила машину, коли виїхала з тунелю.

Пізніше приватна камера відеоспостереження зафіксувала Парізі з сином в їхньому авто. Тоді ж інші свідки інциденту зателефонували у службу екстреної допомоги, щоб повідомити про ДТП.


Пошуки дитини тривали понад два тижні

Свідки бачили, як Парізі перелазила через огорожу біля дороги і кудись йшла. За повідомленням інформаційного агентства Ansa, один свідок сказав, що вона була “надзвичайно збуджена”.

Водночас родина жінки повідомила поліції, що вона несла Джоелє на руках, і що він не постраждав.

Вівіана Парізі мала психологічні проблеми – нещодавно вона перенесла нервовий зрив, і її стан, як повідомляють, погіршився через карантин.

Читайте також:  В Україну йде похолодання – до 12° морозу і мокрий сніг

Однак її чоловік, діджей Даніеле Монделло, каже, що вранці у день зникнення вона була спокійна і здорова.

“Вівіана не вбивала сина, вона дуже його любила”, – сказав він, заперечуючи також версію про те, що на жінку напали дикі тварини.

Тіло Парізі, яке до того часу вже розклалося, знайшли в чагарниках за п’ять днів після зникнення. У неї була зламана рука, можливо, внаслідок падіння або укусів тварин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.