facebook

7 ознак, що сім’ї скоро кінець, які вперто не хоче помічати дружина

Так само, як сигнальні лампи на приладовій панелі автомобіля показують, що під капотом щось зламалося, в шлюбі є певні попереджувальні знаки, які сигналізують про те, що у стосунках щось йде не так.



Будь-який шлюб, залишений на автопілоті, в кінцевому підсумку почне дрейфувати в неправильному напрямку. Важливо скорегувати курс в той момент, коли ви розпізнаєте ледь помітні ознаки, що у ваших стосунках щось не так.

Вони не означають, що вашій парі або сім’ї прийшов кінець. Але це як дзвінок будильника: пора почати дії, щоб перенаправити стосунки на правильний і здоровий шлях. Часом багато хто з нас подібні сигнали вважають занадто дрібними, щоб почати турбуватися. Це схоже на ситуацію, коли ви багато ночей підряд не висипається і вранці пропускаєте дзвінок будильника, тому що дуже втомилися і хочете спати побільше. А потім схоплюєтеся і розумієте, що запізнилися – на роботу, відвезти дітей в школу і т. д. Так і з сигналами у стосунках: ви пояснюєте якісь зміни в парі вашою з чоловіком завантаженістю і втомою.

Отже, ось 7 знаків, що в шлюбі щось зламалося, які жінки марно списують на втому:

1. Ви тепер рідко смієтеся разом
Сміх не варто недооцінювати, тому що це один з найсильніших показників здорової атмосфери у відносинах або шлюбі. Чи не єдиний, але дуже важливий. Пари можуть сваритися один з одним, переживати важкі часи, але навіть в такі моменти вони знаходять привід посміятися разом від душі.

Це об’єднує радість, яка сильніше за всіх тих проблем, з якими стикаються чоловік і жінка. А ось відсутність сміху – це вже застережливий знак, не ігноруйте його.

Читайте також:  “Зранку знайшла його мертвим”: На Тернопільщині дружина спокійно спала, поки її чоловік стікав кров’ю

2. Кожен з вас відпочиває на самоті довше, ніж один з одним
Немає нічого поганого, щоб мати власні захоплення, яким ви присвячуєте частину часу. Але якщо на ці інтереси йде більше часу, ніж на спільний відпочинок, це величезний червоний прапор. Він показує вам, що відносини дрейфують не туди.

Вихід? Знайдіть з вашим чоловіком спільне хобі, яким ви будете займатися разом.

3. У ваших розмовах більше критики чи сарказму, ніж схвалення
Тональність вашого спілкування задає тон вашим стосункам. Коли вона стає негативною або саркастичною по відношенню один до одного, це величезне попередження, що шлюб може бути в біді.

Коли в наших словах більше крику, ніж слухання, більше критики, ніж підбадьорення, більше розчарування, ніж теплоти, це вже проблема.

4. У вас немає особливої ​​фізичної прихильності за межами спальні
Примітно, але багато пар, які дрейфують в неправильному напрямку, все ще можуть часто займатися коханням. Кращий показник «дрейфу» – це кількісне вираження фізичної прихильності за межами спальні. Коли ви рідко обнімаєтеся, тримайтеся за руки, це вже попередження.

5. Ви щось приховуєте від чоловіка (або він веде себе так)
Якщо ви раптом розумієте, що приховуєте від чоловіка певні покупки, повідомлення в месенджері або щось ще, це величезний червоний прапор. Шлюб не може вижити без повної прозорості і довіри. Якщо ви робите щось, про що, як ви сподіваєтеся, ваш чоловік не дізнається, ваші стосунки зруйнуються, якщо вчасно не виправити їх курс.

6. Ви (або ваш чоловік) отримуєте більше задоволення від кар’єри або захоплень, ніж від шлюбу
Всякий раз, коли ваші сили і думки спрямовані на досягнення цілей поза шлюбом, йому дістаються лише крихти від ваших зусиль.

Читайте також:  Савченко погодилася на крапельниці до 20 квітня

Будувати кар’єру і мати хобі – відмінно, але коли ви віддані їм більше, ніж сім’ї, коли ви отримуєте від них більше захоплення і задоволення, ніж від сім’ї, це вже неправильний напрямок.

7. Ви з чоловіком перестали обговорювати спільне майбутнє
Коли вас обох засмоктує рутина – робота, виховання дітей, домашні клопоти, і ви більше не мрієте разом, то ви починаєте дрейфувати в майбутнє один без одного.

Потрібно, як і раніше, будувати спільні плани, ділитися мріями, щоб позначити загальні цілі і разом прагнути до них.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.