facebook

Привіз до річки і почав по-звірячому катувати: розправа чоловіка над дружиною вразила Україну. Дитина бачила все!

Молода жінка боїться, що і в цей раз тирану все зійде з рук



Жорстока сімейна драма розігралася на очах у трирічної дитини на Полтавщині.

На момент події подружжя вже було два роки в розлученні. Втомившись від агресії чоловіка, Юлія пішла від нього, коли доньці виповнилося всього три місяці. Однак тиран не залишав у спокої колишню дружину: погрожував їй, шантажував, всіляко принижував.

У день інциденту колишнє подружжя разом поверталися після відпочинку з друзями в лісі, і в машині чоловік розпустив руки. Він бив жінку, виривав у неї шматки волосся з голови і зовсім не звертав уваги на перелякану дочку, яка з жахом спостерігала за тим, що відбувається.

Розправу над жінкою нелюд продовжив, привізши її до річки, але і цього йому здалося мало. Він привіз її додому і накинувся з кулаками з новою силою. Він душив жертву подушкою і рушником, і на якийсь момент Юлія навіть почала подумки прощатися з життям.

Тільки під ранок бідна жінка змогла втекти і розповісти сусідам про те, що сталося. Ті викликали швидку, а медики після огляду потерпілої подзвонили в поліцію.

У жінки діагностували черепно-мозкову травму, вона отримала гематоми і синці по всьому тілу.

Що ж стосується зловмисника, то кілька років тому він мав умовне покарання за крадіжки. Однак, не відбувши призначеного терміну, пішов на новий злочин.

Зараз поліцією порушено кримінальну справу, триває слідство, призначено низку експертиз. Приєднався відділ освіти, сім’ї та молоді Козельщинської РДА, створили відповідну комісію, яка спілкувалася з жінкою в лікарні, де та провела майже два тижні

Найстрашніше те, що комісія з питань захисту прав дитини при Козельщинській райдержадміністрації не бачить ніяких підстав, щоб обмежити спілкування батька-тирана з дочкою. Пояснюють: потрібен висновок спеціального психолога, якого, звичайно, в Козельщині немає, або ж повинні зафіксувати жорстоке поводження з дитиною.

Читайте також:  Віталій Козловський збожеволів: артист покидає сцену і йде в продавці квітів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.