facebook

Чотири трюки в ліжку, після яких чоловік ніколи не покине жінку

Підтримуй зоровий контакт


Це зовсім не так дивно, як може здатися на перший погляд. Навпаки, дивлячись прямо в очі один одному під час сексу, ви з хлопцем відчуєте емоційне єднання і зв’язок, що, в свою чергу, посилить обопільне збудження.

Дратуй його


Перекинь його на спину, сама сядь зверху і скажи: “Сьогодні правила диктую я і краще б тобі мене слухатися”. Потім повідом йому умови гри: він не повинен кінчати до тих пір, поки ти йому не дозволиш і навпаки. По черзі пестіть ерогенні зони один одного (соски, шия, внутрішня поверхня стегон), але не доводьте “справу” до логічного фіналу. У міру того, як буде наростати збудження, буде наростати і сексуальне передчуття, а воно, як відомо, працює краще будь-якого афродізіаку.

Створи справжню близькість
Всупереч поширеній думці, найінтимнішій і близькою емоційно позою є зовсім не місіонерська. Запропонуй хлопцеві сісти біля ліжка, попередньо підклавши йому під спину м’яку подушку, а сама влаштовуйся зверху. Завдяки тому, що ви обидва сидите, можна буде тримати один одного в тісних обіймах, цілуватися, дивитися в очі. Такий варіант наїзниці подобається нам навіть більше класичного!

Підігрій його відчуття
Використовуй шовковий шарф або краватку, щоб зав’язати очі бойфренду. Тимчасово позбавивши його зору, ти моментально загострилися всі інші почуття – дотик, нюх. Ефект можна підсилити ще більше, якщо вставити йому в вуха навушники з включеною музикою (приємною, зрозуміло). Таких гострих відчуттів від твоїх поцілунків і пестощів він не відчував ніколи раніше!

Читайте також:  100 тисяч гривень за ЗНО: коли в Україні планують преміювати відмінників

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.