facebook

Я думала, ми були парою: переможниця шоу “Холостяк-10” розповіла про реальне життя після проекту

Розкрилася головна інтрига сезону – чи разом пара після реаліті

29 травня на каналі СТБ відбулося пост-шоу “Холостяк. Життя после проєкту”, в ході якого стало відомо, як склалося життя головного героя Макса Михайлюка і його обраниці Даші Ульянової після реаліті.



На ефір 23-річна гімнастка прийшла без каблучки, тому стало очевидно, що парі не вдалося зберегти стосунки після красивого фіналу. Як з’ясувалося, Максим мав інтимну близькість з іншою учасницею проекту. Це і стало причиною розставання.

“Був гарний фінал. Я була в любовних мріях. Все було прекрасно, – згадує Даша. – Повернувшись до Києва, Макс почав займатися своїми справами, і я це розуміла. Адже він на кілька місяців випав з життя. А я тим часом повернулася до батьків, щоб розділити з ними радість. Через два-три тижні сталася наша зустріч. І тут Макс зізнається, що у нього був секс з іншою учасницею на проекті”.

Для Даші це стало справжнім шоком, адже для неї це був не просто проект.

“У цей момент у мене стався шок, немов облили холодною водою. Можуть багато говорити, мовляв це проект. Але в моєму уявленні все інакше. Я думала, що ми були парою. Особливо після знайомства з моєю родиною”, – поділилася переможниця шоу.

Дівчина зазначила, що розцінює вчинок холостяка як зраду, а таке вона пробачити не може, оскільки вже переживала подібне.

Макс в свою чергу не заперечив слова Даші, а також зізнався, що досі відчуває до неї почуття. Холостяк зазначив, що в силу участі в проекті його вчинок складно розцінювати як зраду. Адже до фіналу він не давав жодних обіцянок.

Читайте також:  Зіткнулися одразу 4 автомобілі: одного з водіїв затиснуло в салоні

“Мені подобалася як одна дівчина, так і інша. Але ближче була Даша, тому вибрав її. Вона досі мені подобається, і я все ще хочу бути з нею”, – сказав пілот.

Після виходу пост-шоу на екрани Макс звернувся до Даші через Instagram.

“Даша, дякую за моменти, які ми розділили разом, і нехай love story без happy end’a, але незабутня, я просто хочу, щоб ти була щаслива”, – написав холостяк. “Я тобі бажаю того ж”, – відповіла Даша в коментарях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.