facebook

Вулиці перетворилися на гірські річки: захід України сильно постраждав від зливи і буревію

Кілька міст на Західній Україні піддалися потужній зливі та буревію

Захід України знову постраждав від злив і буревію. Під ударом опинилися Рівненська і Волинська області, куди ближче до вечора нагрянула потужна стихія. Люди показують відео і фото наслідків: вулиці-річки, поламані дерева, пошкоджені лінії електропередач.



Так, сильна негода накрила 29 липня Дубно та Острог на Рівненщині. Відео затоплення в Острозі з’явилося в Instagram rivne_1283.

“Острог пливе”, – підписані кадри з “гірською річкою” на вулиці.

https://www.instagram.com/p/CDO3EjtAvWX/?utm_source=ig_embed

“По вулиці Шевченка річка тече”, – підписав відео житель Дубна Віктор Саюк.

Сильний буревій у другій половині дня 29 липня пронісся над Горохівським районом Волинської області.

Шквальний вітер поламав десятки дерев, пошкодив лінії електропередач в райцентрі Горохові. В центрі міста вербу розірвало навпіл і кинуло на припарковані поруч авто. На щастя, ніхто з людей не постраждав, йдеться в місцевому виданні Район. Горохів.

Негода, за словами місцевих, вирувала півгодини. А у соцмережах пишуть, що крім зливи і вітру, у деяких селах випав град і побив овочі.

А от в селі Обарів поруч із Рівним відбувся дуже зворушливий випадок з крихітним цуценям, яке ледь не загинуло від зливи.

Зоозахисниця Інеса Шишкіна на своїй сторінці у Facebook повідомила, що після дощу малюк залишився в зливовій трубі, яку разом з цуценям залило водою і засипало землею. Сталося це напередодні – 28 липня.

Цуценя врятували місцеві жителі, які звернули увагу на те, що в трубі хтось сидить, і викликали рятувальників.

Читайте також:  “Він звільнить це крісло!”: Зеленський різко поставив крапку в скандалі з Гончаруком. Не стримував емоцій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.