facebook

“Їх вбuвaють впродовж 4 годин”, – Шабунін про дані агентів під прикриттям, які оприлюднила ГПУ

Генпрокуратура розмістила на своєму офіційному сайті дані агентів НАБУ, які працювали під прикриттям. За даними ГПУ, це Катерина Сікорська, яка викривала оборудки депутата Борислава Розенблата, та Сергій Тітєнков, який вів справу Діни Пімахової з міграційної служби, пише 24 канал.

Насправді, важко собі уявити, щоб таке відбулося, скажімо, у США чи Європі.

Чим це може їм загрожувати розповів Віталій Шабунін з Центру протидії корупції.

“А уявіть, що ви частина кримінальної розвідки Нацполіції або контртepopисти в СБУ, які працюють під прикриттям. І ви бачите, що Генеральна прокуратура оприлюднює справжні імена і фотографії ваших колег. Ви уявляєте почуття цих людей? Не дай Бог це бажання Генерального прокурора попіаритись: бо якщо викривають їхні імена, їх вбuвaють впродовж 4 годин”,– прокоментував він.

Нагадаємо, 29 листопада прес-служба Державної міграційної служби повідомила, що на спробі дати хабар першій заступниці голови ДМС затримали “агента” НАБУ.

У НАБУ, в свою чергу, заявили, що такими діями співробітники СБУ та Генпрокуратури зірвали спецоперацію, за допомогою якої “агент” намагався викрити факти корупції у ДМС.



Читайте також:  Заступник начальника військкомату на Одещині вижигав під "Алгоголичку" Ревви: як покарали посадовця (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.