facebook

“Неякісні діти і стерилізація жінок”: Третьякова не звільнятиметься і від своїх слів не відмовляється

Вона лише визнає: слова були підібрані невдало



Нардепка від “Слуги народу” Галина Третьякова відреагувала на скандал з її коментарем про “низькосортних” дітей і жінок. На власній сторінці у фейсбуці вона назвала булінгом критику на свою адресу та вимоги позбавити мандату. Також заявила, що не має наміру нікуди йти.

Від своїх переконань, які висловила у відеокоментарі, народна обраниця не відмовляється. Лише визнає: слова були підібрані невдало.

Я була і є не маленьким платником податків, не брала лікарняних, працювала та працюю мінімум 50-60 годин на тиждень, не отримувала виплат на дітей. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з’явилося лише зараз і що я мала на увазі під час публічної лекції в Київській школі економіки. І ще матиму в майбутніх виступах та зустрічах. Бо нікуди не збираюся йти під тиском ззовні. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив, який розробляла все своє життя”, – заявила депутатка.

Нагадуємо, цього тижня в мережі оприлюднили відеокоментар нардепки, де вона заявила, що малозабезпечені родини, які: “народжують дітей задля отримання державної допомоги, народжують дітей дуже низької якості, які потім теж очікують допомоги від держави”.
За приклад Третьякова навела висловлювання нібито деяких британських політиків, що людей, які отримують соціальну допомогу, потрібно стерилізувати. Заявила, що буцімто чільник Сингапуру Лі Куан Ю також пропонував стерилізацію жінок без вищої освіти.

На ці слова відреагували у Федерації профспілок України. Постійна комісія Ради з питань рівності прав жінок і чоловіків федерації звернулася з відкритим листом до спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Вимагають звільнити Третьякову з посади керівниці парламентського комітету.

Читайте також:  Немиті і нечесані: "слуга народу" оскандалилась, принизивши дітей Донбасу (відео)

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.