facebook

На Тернопільщині раптово помер 9-річний хлопчик. Уже повідомили причини (ВІДЕО)

На Тернопільщині раптово помер 9-річний хлопчик. Напередодні дитина скаржилася на головний біль.

Що стало справжньою причиною смерті хлопця, дізнались журналісти Тернопіль1.

У коридорі Баворівської школи на столі фото, а поруч свічки та квіти. Ще вчора у цьому коридорі бігав 9-річний Олександр Дмитерко. Ввечері хлопця не стало. Шоковані вчителі та однокласники. Кажуть, Сашко ніколи серйозно не хворів. “Так сталося, що ми з Сашою однофамільці, але не родичі. Дитина щира, усміхнена. Вчора ще готували виступ до дня народження Лесі Українки. Саша виступав. Ми до цих пір в шоці”, каже заступник директора з виховної роботи Баворівської школи І-ІІІ ступенів Марія Дмитерко.

Сашко – уродженець сусіднього села Застав’є. До Баворова він ходив до школи, разом із старшою сестрою. Марія Йосипівна показує клас, де вчився хлопчик. На парті – його фото і свічки. На самопочуття, за словами вчителів, Саша в школі не скаржився. Та й за допомогою до лікарів сільської лабораторії хлопчик звертався не часто. “Хлопчик доволі активний, не часто хворів. Періодично хворів на ГРВІ. Останній раз в грудні був хворий на ГРВІ, а також в лютому, але лікувався вдома. До нас за допомогою не звертався”, розказує сімейний лікар Баворівської амбулаторії сімейної медицини Віталій Дударенко.

Олександр Дмитерко помер на руках у батька – Миколи. Він надав сину першу медичну допомогу, викликав швидку, але врятувати сина не вдалося. Тато каже, син скаржився на болі в голові, дав йому таблетку. А далі… “Сів на ліжко, сидів в телефоні і раптово впав і все”, каже тато.

За словами Миколи Дмитерка, попередній висновок судмедекспертизи – вроджена аневризма головного мозку, а не ускладнення ГРВІ, як повідомляли у ЗМІ.

Читайте також:  9-річний хлопчик помер після скарг на головний біль на Тернопільщині




Поховають Олександра у середу, 27 лютого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.