facebook

MONATIK вперше розкрив подробиці свого незвичайного весілля

Артист розповів, що вони з Іриною одружені вже вісім років

Український мультиартист Дмитро Монатік намагається не афішувати своє особисте життя. Разом з дружиною Іриною, яка разом з ним працює над проектом MONATIK, вони виховують двох синів. Пара іноді публікує в мережі фото з малюками, при цьому не показуючи їх обличчя. В інтерв’ю “Світському життю” музикант вперше розповів про те, як і коли відбулося їх весілля.

MONATIK зізнався, що вони з коханою в цьому році святкуватимуть восьму річницю шлюбу. При цьому їх весілля було досить незвичайним – на ньому були тільки молодята, після чого вони удвох відсвяткували в ресторані.




“Я дуже боюся от вставати, тости говорити і всі ці моменти. Це точно не наше. Ми удвох відсвяткували. Ми розписалися, пішли в ресторан, замовили щось таке, що ніколи собі не дозволяли. Класно посиділи, посміялися. Я не можу сказати, що щось змінилося, я в принципі вже тоді відчував її близькою людиною”,
– поділився артист.

При цьому пара з нетерпінням чекає ювілей подружнього життя і десяту річницю шлюбу мріє відсвяткувати з розмахом – можливо, відправитися в романтичну подорож.

“Але десь кудись поїхати і все-таки відсвяткувати, можливо, ювілей, це було б круто”, – зазначив Монатік.

Читайте також:  Пільгові пенсії для українців скасують

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.