facebook

Зґвалтування в Кагарлику: мати розповіла про страждання потерпілої дівчини

Дівчина, яку зґвалтували поліцейські в Кагарлику, не відразу зізналася, що її катували.

Про це в коментарі для телеканалу “Україна” розповіла мати потерпілої. Жінка поділилася подробицями з дня трагедії.

З її слів, увечері 23 травня доньку викликали на допит в поліцію. Але вернулася вона додому лише наступного дня приблизно о 8 годині ранку, водночас виглядала замученою та стогнала. На питання відповідала, що просто втомилася. Однак уже вдень зателефонувала матері й попросила до неї приїхати.



“Коли я приїхала, вона стогнала, скручувалася на дивані, я благала її розповісти, що трапилося. Відповіла: “Мамо, мені сказали, що якщо я розповім тобі, то нас усіх уб’ють”. Через деякий час я її розговорила, і вона розповіла, що її побили у відділенні двоє поліцейських. Я відразу викликала швидку допомогу. Медики приїхали швидко, оглянули та відправили в Українку, там нададуть більш кваліфіковану допомогу. Там вона й зізналася, що її зґвалтували. Лікарі викликали поліцію”, – повідомила жінка.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Співробітників Кагарлицького відділу поліції в Київській області підозрюють у зґвалтуванні молодої жінки. Керівництво відділу було відсторонено.

Затриманими виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима і 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів.

З’ясувалося, що підозрювані в зґвалтуванні співробітники Кагарлицького відділу поліції за час служби не зробили нічого корисного, а один із них уже мав дисциплінарне покарання.

Також поліцейські з Кагарлика, які підозрюються у зґвалтуванні, можливо, уникли переатестації під час реформи поліції.

У Києві заарештували поліцейських із Кагарлика Сергія Сулиму та Миколу Кузіва, підозрюваних у зґвалтуванні.

За результатами першого етапу службового розслідування були звільнені 10 співробітників.

Читайте також:  Масштабний зсув у Норвегії: 10 людей постраждали, 15 – зникли безвісти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.