facebook

“Прибульці з космосу-2”: президент без штанів, або Що спільного в Зеленського й Льоні-Космоса

OBOZREVATEL запустив другий сезон політико-сатиричного серіалу “Прибульці з космосу”, в якому нова українська влада отримає на горіхи за всі помилки.

Не секрет, що прапор політичної сатири в останні роки був у вмілих руках “Кварталу 95”. Однак президентство їхнього ідейного лідера Володимира Зеленського й подальша міграція в Офіс президента значної кількості креативників із “кварталу” зробило коміків вже не такими зубатими. Що цілком зрозуміло. Кому ж хочеться сміятися над своїми?

Через це OBOZREVATEL вирішив допомогти “кварталу” й нагадати Україні, що сміятися над владою не лише не соромно, а й важливо.

Першу серію шоу “Прибульці з космосу-2” можна подивитися вже зараз.

Нагадаємо, раніше OBOZREVATEL випускав два популярні сатиричні проєкти.

Так, серіал “Прибульці з космосу” висміював Леоніда Черновецького під час його перебування на посаді мера Києва. Перший сезон 15-серійного серіалу можна подивитися прямо тут.

Крім того, на OBOZREVATEL виходив серіал “Операція проФФесор”, у якому розповідалося про поневіряння Віктора Януковича, який майже зміг перемогти на виборах президента Віктора Ющенка. Всі серії можна подивитися за цим лінком.

Читайте також:  Термін повноважень президента Зеленського закінчується на весні: що буде після

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.