facebook

Зеленський запропонував Саакашвілі посаду віцепрем’єра

Колишній голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі повертається у велику політику. Президент Зеленський запропонував йому стати віцепрем’єром уряду України з питань реформ.
Про це сам Саакашвілі написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем’єром уряду України з питань реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем’єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов’язані з моєю можливою роботою в уряді”, – зазначив Саакашвілі.

“Я підходжу до цієї пропозиції та до свого рішення з дуже великою відповідальністю, тому що це дуже непростий для країни час. Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах”, – додав він.

Саакашвілі зазначив, що представить у Верховній Раді свої пропозиції щодо необхідних змін.

“Разом з командою президента я готовий працювати з усіма патріотичними силами в парламенті України і з іншими політичними силами в суспільстві, для того щоб Україна з найменшими втратами перенесла поточну світову економічну кризу і впоралася з усіма викликами. Я сподіваюся бути надійним членом команди і стати в нагоді народу України, зробивши щось корисне для людей”, – каже політик.

Читайте також:  Якщо депутати бачитимуть, що Зеленський не готовий до політики, дотискатимуть, – політтехнолог

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.