facebook

Італія подолала рубіж у 10 тис. інфікованих COVID-19, за добу померло 168 осіб

Кількість померлих від коронавірусу в Італії за добу досягла 168 осіб, загальна кількість заражених коронавірусною інфекцією перевалила за 10 тисяч, передає УНН з посиланням на агенство ANSA.



Так, за даними агентства, загальна кількість інфікованих, включаючи тих, що одужали і смертельні випадки, становить 10 149 осіб. Загальна кількість померлих від коронавірусу в країні становить 631 осіб.

У той же час одужало в країні 1004 особи, які заразилися.

Як повідомляв УНН, прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте поширив обмежувальні заходи, які раніше були введені в кількох регіонах, на територію всієї країни. Вони будуть діяти з 10 березня по 3 квітня. Указ про це опубліковано на сайті уряду Італії.

Пересування по країні відтепер дозволено тільки по роботі, для лікування і в разі екстрених ситуацій. Школи та університети закриті – як і музеї, розважальні заклади і спортивні клуби. Масові заходи, включаючи весілля і похорони, заборонені. Спортивні змагання будуть або скасовувати, або проводити без глядачів. Люди з температурою вище 37,5° C повинні залишатися вдома і звести до мінімуму контакти з оточуючими.

Читайте також:  У Польщі двоє чоловіків напали на 26-річного українця через його національність

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.