facebook

Франківець взяв участь в кулінарному шоу “Мастер Шеф”

Уже скоро на телеканалі СТБ стартує другий сезон проєкту «МастерШеф. Професіонали».



Серед учасників шоу 19-річний студент з Івано-Франківська Микола Карп’юк. Про це хлопець розповів журналістці Фіртки.

“Я навчався у коледжі на кухаря, а зараз продовжую навчання на кухаря-технолога. Брати участь у проекті, перш за все, вирішив, щоб навчитися готувати вишукані ресторанні страви. А ще хотілося познайомитися, поспілкуватися з Ектором і багатьма іншими знаменитими кухарями та шефами”, – ділиться Микола.

За словами кухаря, з Івано-Франківська на кастинг шоу надійшло 184 заявки, проте, на телекастинг пройшов тільки він один.

“На звичайному кастингу я готував тартар з лосося, мангову сальсу і медово-м’ятний соус. Про страву на телекастингу поки розказати не можу. Залишається чекати ефіру. Очікую від проекту нових вражень, емоцій та знайомств”, – додав він.

Слід додати, за словами організаторів, глядачів чекають оновлені, ще складніші конкурси і завдання, нові учасники в особі справжніх профі кулінарного мистецтва. А сам сезон обіцяє бути надзвичайно гарячим та інтригуючим.

Чи пройде юний франківець у сотню «МастерШеф. Професіонали» ми дізнаємось вже 29 лютого.

Читайте також:  "Божественно": українська народна пісня викликала ажіотаж у росіян на популярному пісенному конкурсі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.