facebook

Ломаченко потрапив у скандал через відео з російськими спецназівцями

Український боксер Василь Ломаченко розмістив провокаційне відео з російськими спецназівцями у своєму Instagram, чим викликав велике невдоволення в коментарях.

У відеозаписі йдеться про “силу православного духу”, на тлі розмов про який у кадрі не раз з’являються російські спецслужби. Крім того, наприкінці ролика його автори висловлюють подяку за допомогу в зйомках “Ввічливим людям”. Саме так називали військовослужбовців РФ, на формі яких не було розпізнавальних знаків.

Вболівальники закидали Василя гнівними коментарями. Зокрема, один з фанатів запропонував включити боксера до списку на обмін з Росією військовополоненими.

Крім того, на відео відреагували відомі українці. Так шоумен Сергій Притула висміяв Ломаченка питанням про бурятських танкістів.



Підписники Ломаченка активно висловлюють своє невдоволення в коментарях під постом боксера, який поки ніяк не відреагував на гнівні повідомлення.

Читайте також:  “Коли взнала, що вийшла заміж почала ридати”: Неочікуване продовження історії 22-річного юнака, який женився на 80-річній жінці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.