facebook

Матір п’ятьох дітей лікує жінок від безпліддя

Ця тендітна жіночка, мама п’ятьох дітей, ощасливила не одну сімейну пару. Галина Мельник з Радивилова Рівненської області має унікальні здібності – дарує радість материнства тим, хто втратив надію стати мамою, знімає біль у суглобах, ставить на місце опущений шлунок…



– Що у моїх силах, те роблю, а що ні, до лікарів відправляю, – каже Галина, яка, до речі, закінчила Дубенський медичний коледж (акушерство). – Наприклад, що стосується безпліддя. Кладу руки на живіт і відчуваю внутрішні органи, у тому числі й жіночі статеві. Безпліддя може бути й від їхнього неправильного розташування. І якщо все поставити на місце, то жінки вагітніють. Найстаршій моїй пацієнтці, яка вже бавить малятко, було 42 роки. А ще комусь треба шлунок підняти, біль у суглобах зняти – раджу, які трави попити. А якщо пацієнт прибув здалека і має тяжку форму хвороби, залишаю у себе вдома на певний час і виходжую.

– Звідки у вас такий дар? – розпитую.

– Моя прабабуся була повитухою. І хоча сама неграмотна, зате лікувала людей. Тобто продовжую її справу. А от від тата дістався інший дар – лікую грижу, хребет, вправляю вивихи, «наставляю» спини, знімаю біль у суглобах. Батько вчився у свого діда, і зараз теж лікує людей. Я з 13-ти років ретельно почала стежити за його роботою. Тато бачив, що з мене буде толк, і під його наглядом я стала вчитися.

Зараз Галина Мельник працює самостійно. А коли часом у чомусь сумнівається, то відправляє до батька. Вона хоч і зайнята мама (бо ж п’ятеро дітей, зараз у декреті), але щодня приймає по 15 людей. Буває, привозять маленьких діток із закрепами прямо з пологового будинку, щоб допомогла. А ще жінка робить масажі, бо закінчила в Луцьку курси масажистів. Зізнається, що до неї навіть травматологи приїжджають подивитися, як вона вивихи вправляє.

Читайте також:  ТЕРМІНОВО! Країну засипає снігом! Що коїться із цим світом! Ви будете шоковані від деталей!

– Нещодавно до мене привезли жіночку, у якої зміщена чашечка в коліні (меніск). Хвора була в Рівному, Луцьку – скрізь радили робити операцію. Я зняла гіпс, під яким нога була вже синя, наставила чашечку на місце – і жінка від мене пішла своїми ногами. А вона ж так мучилася аж півтора місяця!

Галина Мельник планує здобути вищу освіту реабілітолога. І стверджує, що дуже любить свою роботу. Каже, днювала б і ночувала біля своїх пацієнтів. Вона щаслива, що може допомагати людям і дякує Богові за цей дар.

Галина ОЛІФЕРЧУК

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.