facebook

“Тіла найрідніших знайшов чоловік”: Загадкова смерть жінки і 4-ох дітей приголомшила односельчан

У Росії сталася страшна трагедія.



Слідчі організували перевірку за фактом трагедії в селі Узморье Енгельського району Саратовської області. Нагадаємо, сьогодні в приватному будинку в провулку Луначарського були виявлені тіла 36-річної жінки та чотирьох дітей.

За версією слідства, сьогодні близько 6 години ранку селянин повернувся додому після роботи в нічну зміну. Вхідні двері були зачинені, 34-річний чоловік став стукати, але йому ніхто не відкрив. Після цього він зламав двері і виявив мертвими дружину і чотирьох дітей у віці 15, 14, 9 і 2-х років. Чоловік спробував надати першу медичну допомогу, але це не допомогло. Прибулі медики «швидкої допомоги» констатували смерть жінки і дітей.

Співробітники СК оглянули місце події і не виявили ознак насильницької смерті на тілах загиблих. За попередніми даними, вони загинули через отруєння чадним газом у результаті експлуатації газового пальника. Зараз встановлюються всі обставини події.

За словами сусідів загиблих, сім’я переїхала в село в минулому році. Знайомі охарактеризували їх як дуже хороших і працьовитих людей. Сусіди дуже переживають за психологічний стан чоловіка, що пережив трагедію, багато хто не міг стримати сліз. В адміністрації Енгельського району пообіцяли оплатити похорони і надати організаційну підтримку.

Читайте також:  Помер “кіборг” з Волині, який віддав свою нирку синові

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.