facebook

“Я своїм необдуманим вчинком створив…”: Яременко вибачився перед Зеленським, через інтимний скандал в Раді

Нардеп від “Слуги народа” Богдан Яременко, який потрапив у скандал щодо його переписки у Верховній Раді про оплачені зустрічі із жінками, попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.


Раніше Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів.

“Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли “журналісти” підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане “листування”, – написав тоді Яременко.

Наразі він видалив цей пост і написав вибачення:

“Не всі рішення бувають однаковими вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента”.

Варто зазначити, що це не вперше смартфони нардепів “Слуги народу” потрапляють в об’єктив камер фотографів у Верховній Раді.

У жовтні ЗМІ сфотографували телефонну переписку “слуги народу” В’ячеслава Медяника. Нардеп обіцяв абоненту названому “Саша Яровий” поговорити щодо “цукру” і “океану” із заступником генпрокурора Руслана Рябошапки Віктором Трепаком.

До того депутатка Ліза Богуцька випадково розкрила плани “Петі” щодо грудневого путчу, Михайло Радуцький нагнув матюків і назвав міністерку охорони здоров’я Зоряну Скалецьку (Черненко) “своєю людиною”, Олена Криворучкіна зі “Слуги народу” після прийняття рішення про скасування недоторканності депутатів вирішила написати “Коханому”, що хоче кохатися день і ніч.

Читайте також:  В Одесі п’яний гульвіса спробував вдертися до бару з автоматом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.