facebook

Лікарів “прекрасної няні” Заворотнюк намагалися підкупити та чим багата актриса. Нерухомість у Криму?

Персоналу лікарні говорити про зіркову пацієнтку суворо заборонено.

Медичний персонал московської клініки, в якій перебуває актриса, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк, регулярно намагаються підкупити.

Про це розповіла жінка, яка представилася медсестрою лікарні, передає “Собеседник”. “Насправді ніхто нічого не знає – тільки лікарі. Всі діагнози засекречені. Ми теж дізнаємося всі новини з преси. Персоналу великі гроші пропонують, щоб ми щось розповіли. Від ста тисяч до мільйона рублів – залежно від інформації. Але ми нічого не знаємо”,



– стверджує вона.

19 вересня ЗМІ повідомили, що Заворотнюк вивели з медикаментозної коми. Лікарі змогли значно зменшити набряк мозку, її перевели з реанімації у звичайну палату.

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, у якої діагностували останню стадію раку головного мозку, володіє елітною нерухомістю в окупованому Криму.

Як повідомили в програмі “Зірки зійшлися”, вся нерухомість артистки оцінюється в півтора мільярда рублів (близько 570 млн грн).

Заворотнюк близько 10 років тому купила дві елітні квартири в Ялті: в одній з них вона сама зупинялася, коли відвідувала Крим, а в іншій живуть її діти від другого шлюбу – Анна і Майкл.

За словами рієлторів, після покупки квартир Заворотнюк не економила на ремонті, прикрасивши їх шкіряними шпалерами, білосніжними меблями, мармуровими стінами і дорогою мозаїкою.

У Москві у актриси є квартира розміром в 190 квадратних метрів біля “Мосфільму”, але там вона майже не жила.

Повідомляється, що Заворотнюк також має заміський особняк в селищі Крешіно – триповерховий будинок в 900 квадратних метрів. Там вона проживала разом з матір’ю, чоловіком Петром Чернишовим і донькою Мілою.

Читайте також:  Івано-Франківську раптово помер відомий у 90-х музикант

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.