facebook

Сором’язлива франківчанка, щоб потрапити у фінал шоу “Модель XL” зніметься у стилі ню

Сьогодні о 22.00 телеглядачі 1+1 побачать півфінал революційного проекту Модель XL, до якого потрапили 5 дівчат з пишними формами.

За крок до перемоги Марія Павлюк з Івано-Франківська, Вікторія Щелко, Олеся Прит, Аліса Дубровська і Ріма Пенджієва боротимуться за звання найкращої української моделі плюс сайз.

Проте, лише три учасниці отримають «квиток» до фіналу від членів журі Катерини Осадчої, Андре Тана, Влада Ями і Тетяни Мацкевич.

У півфіналі дівчата візьмуть участь у найвідвертішій фотосесії сезону, під час якої вони позуватимуть у стилі ню, кинувши виклик власним страхам та суспільній думці.

Сором’язлива Марія Павлюк з Івано-Франківська, для якої вкрай важлива думка чоловіка, також ризикне роздягнутися перед цілою країною.

Для мене Маша – це людина-загадка у цьому проекті. Я б ніколи не подумав, що вона увійде до п’ятірки фіналісток. Але кожне нове завдання вона робила на відмінно. У цьому проекті вона розкривалася наче бутон троянди. Для мене це дівчина, яка сама себе зробила, – говорить Андре Тан.

Читайте також:  Обвинувачений у держзраді Руслан Коцаба зміг виїхати з України завдяки матері

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.