facebook

Прикарпатський актор Богдан Юсипчук розповів про суддівство на телешоу «Модель XL» (відеофакт)

Як раніше повідомляли ЗМІ, Богдан Юсипчук з міста Косова, що на Івано-Франківщині, став найкрасивішим чоловіком на Світовому конкурсі.

Чоловік поділився тим, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, Богдан, актор театру і кіно з Прикарпаття, претендує на роль головного холостяка країни і додав, що він зробить те, що не робив жоден Холостяк до нього. Слід додати ще також, що найбажаніший холостяк зіграє головну роль у новому гостросюжетному серіалі.

Також Богдан стане новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL. У студії “Сніданку 1+1” поділився враженнями від шоу, інформує WestNews.

“Насправді все дуже класно, дуже фантастично. Я кайфую від того скільки жінок прийшло на кастинг, які вони всі класні. Я хочу, щоб жінки з любими формами навчилися себе любити і правильно подавати. Тому, що якщо далеко не досконала фігура, але ти вмієш себе правильно подати – це дуже круто. Там таких багато – є куди розвиватися. Ми просто з суддями не можемо зрозуміти, що відбувається – настільки багато жіночої краси і любові”, – розповідає Богдан Юсипчук.

Також суддя додає, що для нього важливо, щоб дівчата вміли розвиватися. Дуже багато конкурсанток було таких, що з вигляду класні, але не мали жахи до перемоги. Богдан вважає себе справедливим суддею.

Детальніше у сюжеті:

Нагадаємо, у дебютному випуску шоу “Модель XL” журі у складі хореографа Влада Ями, ведучої Каті Осадчої, дизайнера Андре Тана і латвійської пишнотілої моделі Тетяни Мацкевич серед сотні українок обирали 30 найкращих. В перелік цих дівчат потрапила і Марія Павлюк. Згодом франківська модель XL виборола собі місце в десятці.

У новому випуску кращі спеціалісти країни кардинально змінили образи учасниць. Перевтілення деяких дівчат заради кар’єри стало справжнім шоком для рідних, тоді Марія потрапила до шістірки кращих учасниць.

Згодом для Марії Павлюк, Ріми Пенджієвої, Ольги Євси, Вікторії Щелко, Олесі Прит та Аліси Дубровської журі приготували особливий сюрприз.

А зовсім нещодавно путівки у фінал отримали троє красунь: Марія Павлюк, Ріма Пенджієва та Олеся Прит. Суддям довелося попрощатися із Алісою Дубровською та Вікторією Щелко. За результатами першого випробування, де учасниці взяли участь у фотосесії для українського глянцю “Cosmopolitan”, найкраще себе проявила Марія Павлюк, яка стала претенденткою на перемогу у проекті.

А згодом франківська пишечка XL прикрасила обкладинку всесвітньовідомого глянцю. Також модель з Івано-Франківська знялася в гарячій фотосесії з оголеними чоловіками. Cosmopolitan показав найкрасивіших моделей розміру плюс, які дадуть фору багатьом колегам з параметрами 90-60-90. До цього списку увійшла і гордість українського моделінгу розміру плюс франківчанка Марія Павлюк.

Читайте також:  «Міняю жінку»: франківчанина позбавлятимуть від алкогольної залежності (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.