facebook

Директорів шкіл будуть звільняти за підтасовування даних про вакцинацію

Керівники закладів освіти міста Києва, зокрема, директори загальноосвітніх шкіл можуть отримати догану за відсутність контролю за вакцинацією співробітників від коронавірусу. Більше, ніж одна догана, є підставою для звільнення.

Директорів шкіл Києва будуть звільняти за підтасовування даних про вакцинацію: в КМДА озвучили деталі

Про це в ефірі телеканалу OBOZREVATEL повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський. “Керівник має за це відповідати і контролювати наявність усіх документів”, – наголосив він (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця цієї новини).

“З точки зору керівника це питання підтверджуючих документів, що людина провакцинована. Це має бути відображено в усіх базах, які є у медиків”, – зауважив чиновник.

За його словами, директор столичної школи №13, де не змогли підтвердити вакцинацію 80% працівників, отримає догану. “Якщо така догана не одна, це є підставою для звільнення”, – сказав Мондриївський.

Він додав, що підставою для звільнення в такому випадку є “неефективне виконання функцій керівника конкретного закладу, підприємства чи організації”.

Чиновник уточнив, що керівник закладу освіти не зобов’язаний перевіряти COVID-сертифікати працівників на автентичність, але якщо виявиться, що сертифікат є підробкою, цим питанням повинні займатися правоохоронні органи.

Читайте також:  Українські учні покидають польські школи: З якими проблемами стикаються

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.