facebook

“Ми їдемо додому”: з Росії відпустили скандального Цемаха. Його донька дала перший коментар

Фігуранта справи про авіакатастрофу МН17 Володимира Цемаха відпустили з Росії.

Про це пише Обозреватель з посиланням на доньку Цемаха.




“Скандального Цемаха відпустили з Росії. Дочка фігуранта справи про катастрофу МН17 Володимира Цемаха, якого Україна видала Росії в рамках обміну полоненими, опублікувала фото з ним, відзначивши, що вони їдуть додому”,
– пише ЗМІ.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва звільнив головного свідка у справі МН17 Володимира Цемаха. Його відпустили з-під варти під особисте зобов’язання.

Відразу після цього президент РФ Володимир Путін заявив, що обмін утримуваними особами між Москвою і Києвом «буде масштабним», а також анонсував спільні з владою України рішення щодо обміну.

Колишній «начальник ППО» Слов’янської бригади так званої «ДНР» Володимир Цемах був затриманий у своїй квартирі в місті Сніжне. Після цього його вивезли через лінію розмежування в Київ.

Катастрофа малайзійського Boeing сталася 17 липня 2014. Літак авіакомпанії Malaysia Airlines летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 чоловік на борту. Цемах як екс-начальник ППО бойовиків може бути цінним свідком у справі про знищення пасажирського літака Boeing-777 Malaysia Airlines рейсу МН17.

Міжнародна слідча група офіційно оприлюднила результати розслідування катастрофи Boeing рейсу МН17, згідно з якими літак збили з ЗРК Бук, який доставили на Донбас з території Росії.

Читайте також:  Вакарчук вперше розповів про свою дочку: Діана сучасна дівчина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.